0248-10 765 info@stugby.se

Vår 2-bädds stuga

Det finns en 2-bädds stuga i Nedre Byn, med typbeteckningen F3.

F3 är på 16 kvm, har ett allrum med bäddsoffa för två personer.
Köksavdelning med spis/ugn, mikro, diskbänk, kylskåp med frysfack och kaffebryggare m.m.
Det finns 1 st F3 i Nedre Byn

Våra 3-bädds stugor

Det finns två sorters 3-bädds stugor, med typbeteckningarna F4 och F11.

F4 är på 26 kvm, har ett allrum med en bäddsoffa för 2 personer och en våningssäng. Köksavdelning med spis/ugn, mikro, diskbänk, kylskåp med frysfack, kaffebryggare m.m.
Det finns 6 st F4 i Nedre Byn. OBS! Alla F4 stugor har nyrenoverade badrum!

F11 är på 21 kvm, har ett allrum med en bäddsoffa för 2 personer och en enkelsäng. Köksavdelning med spis/ugn, mikro, diskbänk, kylskåp med frysfack, kaffebryggare m.m.
Det finns 6 st F11 i Östra Byn.

Våra 4-bädd stugor

Det finns fyra sorters 4-bädds stugor, med typbeteckningarna F1, F5, F6 och F12.

F1 är på 37 kvm, har ett allrum och ett sovrum. Allrummet har en bäddsoffa för 2 personer. Sovrummet har två enkelsängar. Köksavdelning med spis/ugn, diskbänk, kylskåp med frysfack, kaffebryggare och mikrovågsugn. Det finns 11 st F1 i Övre Byn. OBS! Alla F1 stugor har nyrenoverade badrum.

F5 är på 28 kvm, har ett allrum och ett sovrum. Allrummet har en bäddsoffa för 2 personer. Sovrummet har en våningssäng. Köksavdelning med spis/ugn, diskbänk, kylskåp med frysfack, kaffebryggare m.m.
Det finns 6 st F5 i Nedre Byn och 5 st i Östra Byn. F5- stugorna i Nedre Byn har renoverade badrum + kök. (2015-2016)

 

F6 är på 33 kvm, har ett allrum och ett sovrum. Allrummet har en bäddsoffa för 2 personer. Sovrummet har två enkelsängar. Köksavdelning med spis/ugn, mikro, diskbänk, kylskåp med frysfack, kaffebryggare m.m.
Det finns 4st F6 i Nedre Byn. OBS! Alla F6 stugor har nyrenoverade badrum.

 

F12 är på 28 kvm, har ett allrum och ett sovrum. Allrummet har en bäddsoffa för 2 personer. Sovrummet har en våningssäng. Köksavdelning med spis/ugn, mikro, diskbänk, kylskåp med frysfack, kaffebryggare m.m.
Det finns 5 st F12 i Östra Byn.

 

Våra 5-6-bädds stugor

Det finns tre olika sorters 5-bädds stugor. De tre olika modellerna är F2, F7 och F13.

F2 är på 46 kvm, har ett allrum och två sovrum. I allrummet finns en bäddsoffa för 2 personer och en öppen spis. I varje sovrum finns två enkelsängar. Köksavdelning med spis/ugn, diskbänk, kylskåp med frysfack, mikro, kaffebryggare m.m.
I Övre Byn finns 4 st F2 med 5 bäddar och 3 st med 6 bäddar.
OBS! alla F2 stugor har nyrenoverade badrum.

 

 

F7 är på 42 kvm, har ett allrum och två sovrum. Allrummet har en bäddsoffa för 2 personer. Ett av sovrummen har en våningssäng det andra har två enkelsängar. Köksavdelning med spis/ugn, mikro, diskbänk, kylskåp med frysfack, kaffebryggare m.m.
I Nedre Byn finns det 4 st F7 med 5 bäddar och 2 st med 6 bäddar.

F8 är på 45 kvm, har ett allrum och två sovrum. Allrummet har en bäddsoffa för 2 personer. Ett av sovrummen har en våningssäng det andra har två enkelsängar. Köksavdelning med spis/ugn, mikro, diskbänk, kylskåp med frysfack, kaffebryggare m.m.
I Nedre Byn finns det 2 st F8 med 6 bäddar.

 

F13 är på 46 kvm, har ett allrum och två sovrum. I allrummet finns en bäddsoffa för 2 personer och en öppen spis. I varje sovrum finns två enkelsängar. Köksavdelning med spis/ugn, mikro, diskbänk, kylskåp med frysfack, kaffebryggare m.m.
I Östra Byn finns 13 st F13 med 5 bäddar och 7 st med 6 bäddar.

2-våningsstuga med 2 lägenheter

F9 är på 51 kvm, har ett allrum och två sovrum. Allrummet har en bäddsoffa för 2 personer. Det ena sovrummet har en våningssäng och det andra sovrummet har tre enkelsängar. Köksavdelning med spis/ugn, diskbänk, kyl/ frys, mikro, kaffebryggare m.m. OBS! BADRUM och KÖKSDEL RENOVERAD 2015
Det finns 1st F9 i Nedre Byn. (nr.34A)

F10 är på 55 kvm, har ett allrum och två sovrum. Allrummet har en bäddsoffa för 2 personer. Sovrummen har två enkelsängar i varje sovrum. Köksavdelning med spis/ugn, diskbänk, kyl/ frys, mikro, kaffebryggare m.m. OBS! BADRUM och KÖKSDEL RENOVERAD 2015
Det finns 1st F10 i Nedre Byn. (nr.34B)